BOKFÖRING/REDOVISNING

Ägnar du en massa tid och huvudvärk åt att ta hand om pappersjobbet när du egentligen borde koncentrera dig på att driva din verksamhet?
Xcaret utvecklar, producerar och levererar redovisningstjänster tjänster till våra kunder. Vi hanterar allt från daglig, löpande bokföring till månadsrapportering, skattedeklarationer och årsbokslut.
Vi arbetar i de flesta system, och med fördel med digitala underlag, vilket underlättar både din och vår praktiska hantering.

 

Vi sköter de dagliga transaktionerna, och du får alla rapporter du behöver direkt från oss, eller hämtar dom själv via våra internettjänster där du hela tiden har full kontroll på din redovisning.

 

Alla våra tjänster utförs av kunniga och specialiserade medarbetare som på bästa och effektivaste sätt hanterar sin del i nära samarbete med dig som kund.

 

Vi erbjuder även "ekonom på plats" det vill säga att vi utför våra tjänster på plats hos dig som kund. En chans även för mindre företag att ha en "egen" ekonomikompetens på plats!

 

Vi arbetar alltid enligt Reko (Srf- konsulterna och FARs utvecklade standard för redovisningskonsulter) och går kontinuerligt utbildningar för att upprätthålla vår kunskap och standard.